Agency Profile

  COMPANY PROFIL

Zurich Takaful sebelum ini di kenali sebagai MAA Takaful telah beroperasi di Malaysia sejak tahun 2007. Pada tahun 2016, Secara Rasmi MAA Takaful dikenali sebagai Zurich Takaful.

Ini telah memantapkan kami consultant yang bernaug di bawah Zurich Takaful untuk memenuhi misi dan visi Zurich Takaful Malaysia Berhad.

Eone Consultancy adalah sebuah agensi yang bernaung di bawah Zurich Takaful dan Di tubuhkan oleh En Mohd Ieruan Bin Daud. Mempunyai 4 Orang Unit Manager dan Lebih 250 Consultant. Pergalaman lebih 16 tahun dalam Industri Takaful dalam segment Family Takaful.

EONE Consultancy adalah agensi Bumiputra antara Agensi Bumiputra yang Teratas di Zurich Takaful. Agensi ini hanya memasarkan produk Takaful yang di keluarkan oleh Zurich Takaful. Kami memberi nasihat kewangan supaya pelanggan takaful kami akan mengunakan sebaiknya kewangan mereka dalam menguruskan resiko . Eone Consultancy adalah Million Dollor Agency yang telah mendapat anugerah ini setiap tahun.

Mempunyai Top Consultant di kalangan Consultant Baru dan Consultant.Dengan moto kami FOCUS ADALAH KUNCI SEGALA KEJAYAAN, Kami pasti EOne consultancy akan terus berkembang di Zurich Takaful.

\


  MISSION

Memastikan pelanggan kami mempunyai perlindungan secukupnya dan selengkapnya.

  VISION

Memberi perkhidmatan terbaik untuk pelanggan kami, melalui caruman dan perlindungan yang diperolehi.

  VALUE

Focus Adalah Kunci Segala Kejayaan


  TEAMWORK & JUST DO IT & MAN JADDA WAJJADA

Di Zurich Takaful kami meberikan perlindungan yang lebih baik untuk masa hadapan pelanggan kami bagi mengurus sesuatu yang tidak pasti, tetapi pasti akan datang suatu masa nanti.

 KEMATIAN AWAL
 HILANG UPAYA
 PENYAKIT KRITIKAL
 KEMALANGAN
 KOS RAWATAN