kerja part time

Agen Zurich Takaful Kerja Part Time

Semua orang sangka agen-agen takaful ni semuanya kena kerja secara full time. Tidak semestinya. Bayangkan, kita ada kerja hakiki tetapi di dalam masa yang sama, kita ada komitmen lain yang perlu diusahakan seperti membantu ahli keluarga kita, membantu orang tua, atau membiayai perbelanjaan pendidikan anak-anak. Cara yang dapat kita buat ialah kerja scara part time.

Kita pasti suka bila kita dapat menghasilkan pendapatan tambahan atau “extra ” untuk diri kita ataupun untuk keluarga kita. Kita dapat rasa bahawa dengan sedikit usaha kita ini, dapat menggembirakan orang sekeliling kita. Kita akan terfikir-fikir pendapatan tambahan apa yang sesuai dengan kerja hakiki dan masa yang kita ada.

Salah satu kerja part time yang dapat membantu meningkatkan hasil pendapatan kita adalah melalui mendaftarkan diri kita sebagai agen takaful Zurich. Di sini, Zurich menawarkan pelbagai insentif yang begitu banyak dan sangat menarik walaupun kita bekerja secara part time. Jom kita tengok apa yang Zurich tawarkan,

keb empire

Zurich Takaful, melalui KEB Empire, salah sebuah organisasi yang terbesar di Zurich Takaful, ingin menawarkan kepada anda di luar sana untuk bersama-sama membina impian anda. Cuba anda perhatikan gambar di atas, insentif yang ditawarkan bukan kaleng-kaleng punya. Ada komisyen sehingga 40%, latihan kepimpinan, ipad percuma dan semuanya KERJA SECARA PART TIME!

Eh, boleh ke buat takaful ni secara part time? Boleh je abang akak sekalian. Ikut la masa abang akak. Kami di KEB Empire akan membantu melalui program-program latihan yang disusun untuk agen-agen baru mahupun yang lama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *