Career Opportunity

Kami mengalukan kedatangan anda untuk meyertai kami untuk menjadi perunding Zurich Takaful, secara sepenuh masa atau seperuh masa.Antara kelebihan menjadi Consultant Zurich Takaful ialah seperti berikut:

KOMISYEN DAN BONUS

Sebagai perunding anda layak mendapatkan komisyen selama antar 6 tahun ke selamanya selagi client membayar caruman mereka. Ini kerana Zurich Takaful mempunyai insentive komisyen yang berbeza mengikut produk. Sama ada 35% dari nilai caruman, 25% dari nilai caruman atau 10% seumur hidup.

Bonus juga di bayar mengikut jumlah kutpan pada tahun tersebut .

WAKTU KERJA FLEXSIBLE

Tugas sebagai perunding takaful adalah flexsible, tiada office hour atau shift. Ia boleh di lakukan secara “part time” sambilan atau sepenuh masa, Hidup ini terlampau singkat untuk kita menghabiskan masa dengan terikat sesuatu perkara. Insyallah anda akan mempunyai masa untuk diri dan keluarga dengan lebih baik.

PERCUTIAN KE LUAR NEGARA PERCUMA

Ada orang suka melancong ke luar negara tetapi mungkin kewangan tidak mengizinkan. Zurich Takaful memberi insentive melancong secara PERCUMA bagi Cnsultant yang melepasi target yang di tetapkan. Pakej yang di berikan adalah pakej yang tertinggi jika bersama syarikat pelancongan.

PENGIKTIRAFAN TAHUNAN

Setiap tahun Zurich Takaful akan memberi Anugerah Kecemerlangan kepada mereka yang berjaya mencapai target yang telah di tetapkan. Anugerah ini mencapaian tertinggi yang akan di terima oleh setiap consutant yang bertungkus lumus untuk mem capai matlamat masing-masing.

PENDAPATAN TIDAK TERHAD

Tiada had kenaikan pendapatan bulanan atau tahunan. Setiap consultant mampu menjana pendapatan tidak terhad dengan usaha dan komitment yang mereka berikan.

INSENTIVE 2018 

Rookies consultant mempunyai peluang untuk ke Moscow dengan hanya RM130,000 ACE . Kami akan sedaya upaya memastikan anda qualified dengan ilmu dan kepakaran kami.

 

SERTAI KAMI

Perubahan berlaku jika anda mengisi borang ini.