New Contest 2018

Moscow 2018

Pada tahun 2018, pihak pengurusan Zurich Takaful telah mengumumkan untuk 2018 Summit Club Convention adalah ke Moscow.
Moscow ini terletak di tebing Sungai Moskva, Daerah Pusat Persekutuan di bahagian barat Persekutuan Rusia. Moscow yang merupakan bandar raya yang terbesar di Eropah serta ibu negara ini dijadikan sebagai pusat politik, kewangan, ekonomi, pendidikan dan pengangkutan yang utama di Rusia. Bilangan penduduk yang menetap adalah sebanyak kira-kira 10 juta orang, di mana 7% daripada jumlah penduduk Rusia. Moscow yang dahulunya dijadikan sebagai tempat untuk Kremlin yang termasyur kini merupakan tempat kerja bagi Presiden Rusia.

Bercerita mengenai negara Rusia,  ia merupakan sebuah negara besar yang meliputi 1/5 daripada tanah di muka bumi ini. kalau diikutkan, sebenarnya ia sangat asing di kalangan rakyat Malaysia. Secara sejarah pula, Rusia adalah ibu negara untuk bekas Kesatuan Soviet, serta Rusia Muscovy, negara pra-Empayar Rusia yang terletak di pusat tanah air Rusia. Rusia ini amat menarik kerana dilengkapi dengan pelbagai kemudahan antaranya ialah kemudahan pengangkutan yang efisyen seperti bas, trolleybus, metro dan mashrut (van). 

Zurich Takaful menawarkan percutian percuma untuk ke Ibu kota Rusia ini, Seandai anda sudah lulus peperiksaan TBE sebelum ini , hanya perlu membuat pendafataran bersama E-One Consultancy dengan bayaran RM31.80 (termasuk GST) , RM10 seles kit dan Wajib hadir ke 2 training utama dalam masa 12 bulan bulan .

Bagi mereka yang masih belum lulus TBE hanya perlu ambil peperiksaan dengan harga RM84.80 (termasuk GST).Kuota ke Rusia adalah sangat rendah iaitu 1/3 atau RM130k ACE sahaja.

Jika anda berminat bersama Zurich Takaful ,hanya perlu klik di link wassap kami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *